dimarts, 24 de juliol del 2018

JORNADES ESPORTIVES

El passat 18 de Maig van tenir lloc les XXIII Jornades Esportives organitzades pel SRC del Gironès. El paratge triat va ser Banyoles i el seu mític llac. A la trobada van venir pobles de la comarca del Gironès: Olot, Blanes, Santa Coloma de Farners, Girona, Ripoll, Platja d´Aro i Figueres. 
Vam entrevistar a un del organitzadors, Eduard Palomer, psicòleg del Gironès, va ser molt amable.  
-Bon dia Eduard, saps si haurà una alta particiapció? 
-Estem molt contents, hi haurà 220 persones. 
-Quines activitats hi haurà? 
-Tenim 4 activitats, pensades per tothom sigui quina sigui la seva forma física: Un passeig amb bicicleta envoltant el llac (9km), futbito, una passejada pel parc i cursa d´orientació (amb la col·laboració de 4 estudiants voluntaris de l'Institut Pere Alzius) 
-Després de tant esport, on recuperarem les forces? 
-El restaurant triat és La Carpa. 
Després de l´entrevista el nostre centre va fer dos grups, els de la cursa d´orientació i els del passeig. L´equip "Pipo" format per: Merche, Alfons, Miquel, Sònia, Núria, David i Pilar va quedar en un gens despreciable, segon lloc. 
Premis En futbolito els guanyadors van ser els companys de Santa Coloma de Farners. En la cursa 
d´orientació els companys d´Olot. Tots vam rebre un trencaclosques fet a mà pels nostres amfitrions. Després dels premis vam anar cap el restaurant La Carpa. Va fer un molt bon dia i el sol i el cansanci va eternitzar l´arribada el restaurant. Teníem tot un saló reservat per nosaltres. El menú el següent: Entremés, 2 croquetes, musclos el vapor (per compartir), vedella amb bolets, pastís de Sant Marcos,    pa/refrescos/aigua/café pel preu de16€.  
Després del dinar van fer un ball que se'ns va fer curt, però amè. A les 16:00h vam pujar al bus de tornada a casa. 
Somriures i companyarisme envoltaven l´aire, un dia ple, un bon dia.

                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada