dijous, 10 de novembre del 2022

Apropa Cultura


Avui us volem explicar que es Apropa Cultura, ja que es un servei que estem utilitzant ultimament. A Apropa Cultura ofereixen descomptes per a veure funcions de teatre a gent en risc social y gent amb discapacitat. Teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus obren les seves portes perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual.

L'accés a la cultura és un dret, dignifica la persona i normalitza la seva inclusió plena a la societat.  Apropa Cultura neix l'any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura.

Gràcies a la complicitat de programadors culturals públics i privats, institucions i mecenes, les persones ateses per centres i entitats socials poden gaudir d'espais i experiències úniques.

Des d'Apropa Cultura oferim un ampli ventall d'espectacles i activitats culturals a preus accessibles per a persones en risc d'exclusió social o amb discapacitat. L'altre diumenge vam anar a veure una obra de teatre de jazz, ho vam passar molt ve, va ser molt satisfactori i segurament repetirem


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada